SEO Dersleri

SEO Dersleri yazılarımızda araştırmak ve öğrenmek istediğiniz SEO ipuçlarını doğru SEO tekniklerini barındıran blogumuzda bulabilirsiniz.

Web Sitelerde Doğru Etiket (Tag) Kullanımı

Web Sitelerde Doğru Etiket (Tag) Kullanımı

Doğru etiket kullanımı, amacı kullanıcıya faydalı olmak çerçevesinde düşülmesi gereken önemli bir konudur. Web sitelerde kullanılan etiket (tag) sisteminin nasıl kullanılacağı hakkında birçok sorunun olduğunu fark ettik. Bu yazımızda sıklıkla yapılan etiket kullanım hataları ile sizi bilinçlendirmeye ve doğru tag kullanımı hakkında size yol göstermeye çalışacağız. Tüm webmasterların (web site.

Alexa Yükseltme Yolları

Alexa Yükseltme Yolları

Alexa yükseltme, günümüzde webmasterlar ve site ziyaretçileri için oldukça önemli bir olaydır. Alexa değerinin milyonlar mertebesinde bulunması site hakkında birçok şey düşündürür. Bir sitenin Alexa’sı ne kadar yüksekse, yani ne kadar düşük bir rakamdan oluşuyorsa o kadar memnuniyet verir. Peki Alexa bir sitenin kalitesi hakkında bilgi verir mi? Alexa bir.

Sandbox Hakkında Her Şey

Sandbox Hakkında Her Şey

Sanbox’a nasıl düşülür? Sandbox’tan nasıl çıkılır? Bu filtreye yakalanmamak için uzak durmanız gerekenler ve daha fazlası bu yayınımızda sizi bekliyor. İşte Sandbox’un tüm detayları… Sandbox ülkemizdeki sitelerin başının belası olan bir Google cezasıdır. Özellikle Türk sitelerin maruz kaldığı bu ceza sistemi wembasterların korkulu rüyasıdır. SEO hakkında yeterli bilgiye sahip olmayan.

Google Cezaları ve Sebepleri

Google Cezaları ve Sebepleri

Google cezaları web sitelere verilirken bunların tamamen kullanıcıya daha faydalı bilgi sunabilmek için yapıldığını belirtmek gerekir. Filtre, yani ceza sistemi Google’ın kötü amaçlı veya agresif davranışlar sergileyen sitelere yapmış olduğu uygulamalardır. Arama motorunda herhangi bir şeyi arattığınızda karşınıza sonuçla alakasız veya aradığınız bilgiyi içermeyen sitelerin çıkmasını önlemek için haksız şekilde.

SEO Terimleri

SEO Terimleri

SEO terimleri, web site sahiplerinin ziyaretçilerine daha faydalı bir hizmet sunmalarında ana araç olan SEO’nun daha iyi kavranabilmesi adına bilinmesi gereken ayrıntılardır. SEO ile ilgilenen ve web sitesini Google’da üst sıralara taşımak isteyenler bazı terimlerle sık sık karşılaşırlar. İngilizce olan bu terimlerin ne anlama geldiklerini bilirsek, ne amaçla kullandığımızı daha iyi.

SEO Nedir? SEO Nasıl Yapılır? Yeni Başlayanlara 10 Adımda SEO

SEO Nedir? SEO Nasıl Yapılır? Yeni Başlayanlara 10 Adımda SEO

SEO nedir? SEO nasıl yapılır? Yeni başlayanlara SEO nedir ve nasıl yapılır detaylı olarak anlattık. Bugün, SEO nasıl yapılır sorusuna 10 adımda yanıt veriyoruz. Yeni başlayanlar için adım adım SEO nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız bu içeriğimiz size göre demektir. Organik trafiğin yaklaşık %64’ünün Google aramadan geldiğini biliyor muydunuz? Sadece yaklaşık %10’u sosyal.